Back to Top

Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Αλεξάνδρεια 30/03/2020
Αριθ. Πρωτ. 166
Λόγω των έκτακτων κυβερνητικών μέτρων που αναγκάζουν σχεδόν το σύνολο των επιχειρήσεων να παραμείνουν κλειστές, η εταιρεία AAS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ι.Ε.Π.Υ.Α ΙΚΕ, προσφέρει δωρεάν για ένα μήνα τις υπηρεσίες της ως ένδειξη συμπαράστασης .
Θα παρέχει δωρεάν φύλαξη κατά τις νυχτερινές ώρες, όλων των ημερών του μήνα, στα καταστήματα των Μελών του Εμπορικού Συλλόγου. Οι περιπολίες θα γίνονται με επαγγελματικό αυτοκίνητο με αναμμένους φάρους για αποτροπή και φύλακα με στολή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ)

Αλεξάνδρεια 06/03/20
Αριθ. Πρωτ. 162
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αλεξάνδρειας» που χρηματοδοτείται από το ΕΠΑΝΕΚ, πρόκειται να επιλέξει δύο (2) στελέχη για συνεργασία (με τη μορφή σύμβασης ορισμένου χρόνου ή σύμβασης παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών).

Τα στελέχη θα επιλεγούν από το Μητρώο στελεχών υποστήριξης των Συνδικαιούχων Εμπορικών Συλλόγων στην υλοποίηση των έργων «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» που τηρεί η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΣΕΕ - ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ

Αλεξάνδρεια 05/03/2020
Αριθ. Πρωτ. 160
Κυρίες και Κύριοι,
Με την παρούσα παρέχονται διευκρινήσεις επάνω στην εφαρμογή που τέθηκε σε λειτουργία το πρωί της 28ης Φεβρουαρίου 2020, βάσει της οποίας οι ασφαλισμένοι ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες θα μπορούν να επιλέξουν, έως και τις 13/3/2020, την ασφαλιστική κατηγορία που επιθυμούν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΣΕΕ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΠΑΓΙΑΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Αλεξάνδρεια 26/02/2020
Αριθ. Πρωτ. 157
Κυρίες και Κύριοι,
Σήμερα 26 Φεβρουαρίου 2020 ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη νέα πάγια ρύθμιση των 24 έως 48 δόσεων. Πρόκειται για δικαίωση της δράσης της ΕΣΕΕ, η οποία από την πρώτη στιγμή έθεσε το συγκεκριμένο θέμα στην προμετωπίδα των επιδιώξεών της, ασκώντας έντονη πίεση τόσο για την εισαγωγή της όσο και για την εξασφάλιση της λειτουργικότητας και την απλοποίηση της σχετικής πλατφόρμας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ (2020)

Αλεξάνδρεια 25/02/2020
Αριθ. Πρωτ. 156
Κυρίες και Κύριοι,
Δεδομένου ότι πλησιάζει η ημέρα της Καθαρής Δευτέρας (2 Μαρτίου 2020), σας γνωστοποιούμε τα ισχύοντα σχετικά με την δυνατότητα και το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων αλλά και το καθεστώς πληρωμής των μισθωτών υπαλλήλων κατά την ημέρα αυτή.
Η Καθαρή Δευτέρα είναι υποχρεωτική αργία για το Δημόσιο, τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και τους Ο.Τ.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ( ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2019)

Αλεξάνδρεια 17 /12 /2019
Αριθ. Πρωτ. 147
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ. Αλεξάνδρειας εύχεται στους συναδέλφους και σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και ευτυχισμένο το Νέο Έτος.
Σας προτρέπουμε να στηρίξετε την τοπική αγορά κάνοντας τις αγορές σας από τα καταστήματα της πόλης μας.

ΤΟ Δ.Σ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ Ε.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ( 2019)

Αλεξάνδρεια 12/12/2019
Αριθ. Πρωτ. 146
Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, για ακόμη μια χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας, πραγματοποίησε την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή, η οποία είναι πλέον γνωστή και την περιμένουν όλα τα παιδάκια. Μια γιορτή όπου πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία. Γονείς και παιδάκια πέρασαν υπέροχα και γεύτηκαν τα εδέσματα των καταστημάτων της πόλης μας . Ο Αι-Βασίλης μοίρασε πολλά δωράκια και οι γλυκές Νεραϊδούλες πρόσφεραν πολύ χορό και παιχνίδι στα παιδάκια.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -BLACK FRIDAY 29-11-2019

Αλεξάνδρεια 26/11/2019
Αριθ. Πρωτ. 144
Αγαπητοί Συνάδελφοι
Ο Ε.Σ. Αλεξάνδρειας θέλοντας να τονώσει την αγοραστική κίνηση της πόλης μας συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά στη γνωστή πλέον εδώ και τέσσερα χρόνια στην ελληνική αγορά ΄΄Black Friday΄΄, η οποία για φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου και σας ενημερώνει σχετικά με το τι ακριβώς θα ισχύσει.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ

Αλεξάνδρεια 08/11/2019
Αριθ. Πρωτ. 140
Η ΑΛΚΥΟΝΗ συμμετέχει στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας , ο οποίος
σε συνεργασία με τις Μαίες του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας οργανώνει δράση με θέμα :
"Σημεία Φιλικά στο Μητρικό Θηλασμό" στην αγορά της πόλης μας.
Η εκστρατεία ενημέρωσης με θέμα "Σημεία Φιλικά στο Μητρικό Θηλασμό" για τη
δημιουργία συνθηκών που επιτρέπουν και προάγουν τον Μητρικό Θηλασμό σε εμπορικά
καταστήματα και επιχειρήσεις, αποτελεί μια από τις δράσεις της ΑΛΚΥΟΝΗΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΣΕΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΚΛΑΔΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ LOGISTICS

Αλεξάνδρεια 19/09/2019
Αριθ. Πρωτ. 133
ΘΕΜΑ: «Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης 1.250 Εργαζομένων σε Ειδικότητες του Κλάδου Μεταφορών & Εφοδιαστικής Αλυσίδας - Logistics από την Ε.Σ.Ε.Ε.» Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) υλοποιεί την Πράξη με τίτλο “Κατάρτιση και Πιστοποίηση Εργαζομένων σε Επαγγέλματα του Κλάδου Μεταφορών & Εφοδιαστικής Αλυσίδας - Logistics ”.

Σελίδες

Subscribe to Δελτία Τύπου